Työmiehen päiväkirja Asiaa siitä mistä ei pitäisi puhua ääneen

Miten ne sen tekee?


Kerran eräässä juoksukilpailussa taivalsin matkaa muutamien, sanotaanko nyt vaikka vähemmän demokraattisiksi luokiteltavien henkilöiden kanssa. Tämä tapahtui silloin kun Jani Toivolan isyys syrjäytti hetkeksi maahanmuuttajat ja islaminuskoiset maamme ykkösvihollisten paikalta. On siis aivan luonnollista että sekin aihe tuli kilometrillä 52 käsittelyn alaiseksi.

 

"Mitenkä semmosella homolla on naisen kanssa edes tojinut?" yksi heistä kysyi vilpittömän hämmästyneenä. Ajattelin vastata hänelle, että samalla tavalla kuin sinulla, kun olet lampaan kanssa kahden eikä kukaan ole näkemässä. Olin kuitenkin hiljaa. Otin pienen irtioton ja juoksin edellämme taivaltaneen ryhmän kiinni ja tarkistin heiltä, että olimme edelleen 2000-luvulla.

 

Joskus erehdyin istumaan puolitutun heteroparin kanssa iltaa. Jossain humalan vaiheessa he avasivat sanaisen arkkunsa siitä kuinka homoseksuaalit toteuttavat seksuaalisuuttaan. "On se kyllä ällöttävää miten ne sen tekee" totesi pariskunnan viehättävämpi osapuoli. Mietin kuinka kaunista ja söpöä se heillä on humalankähmäisten ja ilmavaivaisten kehojen kietoutuessa toisiinsa.

 

Mutta mietitäänpä nyt kuinka homot sen tekee? Olen televisiosta kuullut, että anaalitouhut on enemmänkin heterojen hommia eikä oraalinenkaan hellittely heille ihan vierasta ole. Joten mitä ällöttävää niissä sitten homojen tekemänä on? Vai onko homoilla jotain sellaisia syntisiä tapoja joihin me heterot emme lankea? Miekkailevatko homot meisseleillään ja sitten touché!!!

 

Entä sitten lesbot? Heillä kun ei ole sitä puolivelttoa uloketta jalkojensa välissä jonka käyttämisestä valtaväestö voisi pahoittaa mielensä. Läpsyttävätkö he lättätussua olohuoneen sohvalla ja aiheuttavat ääntelyllään ahdistusta naapureissa?

 

Mitä sillä on väliä miten sen tekee ja miten ne lapsensa hankkivat? Eikö se ole lähinnä tekijöiden välinen asia. Ja tehtiin se sitten vaikka aidanseipäällä niin se ei tule kenenkään muun vuoteeseen eikä sen siis pitäisi olla mikään syy inhota tai olla hyväksymättä ketään.

 

Miten muuten yleisnero heteromies sen tekee? Kuusi kertaa viikossa? Kerran vaimon kanssa lottoarvonnan jälkeen ja viidesti nettipornon ääressä. On se kyllä ällöttävää! Entä kuinka minä sen teen? Tietysti tavalla jonka THL poisti tautiluokituksestaan vuonna 2011.

 

Ihan vaan tiedoksi kaikille maakunnan miehille ja naisille, että ensi viikonlopun veteraanien maratonin SM-kisoissa voitte kutsua minua rehtoriksi :)


Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio
Käyttäjän seppaeo kuva
Oskari Seppänen

Kuinka vähän pitää saada seksiä, että on alkaa miettimään muiden seksielämää, saati tuomitsemaan?

Käyttäjän eirikr kuva
Antti Ukkonen

Ongelma on kategorian kanssa. Se ei kykene riittävään tarkkuuteen. Kielen ongelma. Että jos Toivola saa lapsen, ja jokin käsite on ristiriidassa sen kanssa, se ei ehkä olekaan Toivolan vika, vaan käsitteen.

Käyttäjän kaunaherra kuva
Tuure Piittinen

Kerran eräs tyttö ei jaksanut raahata minua ylijuhlinutta toiseen kerrokseen joten hän jäi heikkouttaan sillä kertaa ilman jättäessään minut lojumaan kerrostalon eteisaulaan.

Minäkin siis jäin ilman kilojeni vuoksi. En kuitenkaan syytä hyvinvointisuomea tapahtuneesta.

Tämän blogin suosituimmat