Työmiehen päiväkirja Asiaa siitä mistä ei pitäisi puhua ääneen

Kaikki blogit puheenaiheesta Kissat

Millan vauvoja hoitaakin Mikko

Millalla on kolme pintä "lasta" joita Milla hoitaa hyvin, mutta Mikko on ainoa joka saa hoitaa niitä Millan lisäksi. Muut kollit Milla ajaa ulos kiivaasti, niin että ruokakupit lentelevät.

Mikko ei ole mitään sukua pennuille, eikä Milla emolle. Mikolla ei ole muuta roolia kuin mitä se on itse itselleen ominut. Eli Mikko on alkanut hoitaa pentuja kuin omiaan. Milla on tämän kaiken sallinut alusta saakka, vaikka muuten Milla hyvin ärhäkästi käy puolustamaan omia pentujaan, jopa ilman mitään erilkoista syytä.

Kissanpojat kasvavat

Millan pennut ovat nyt kolmisen viikkoa. Eivät juuri paljoa vielä liiku pesästään, Typy on muutamia kertoja käynyt jalottelemassa pesän ulkoreunan läheisyydessä. Sitten nopeasti takaisin pesään.

Pimeääkin on vielä kun aurinko on sumun sisässä, ei tee mieli kuin nukkua sanoo Lupu.

Milla-emo on keventynyt, se on kuin styroksista tehty, kun ottaa Millan syliin. Niin ovat karvapörriäiset imeneet emonsa kuiviin.

Milla ja kolme pientä

Ja niin se meidän pikkuinen Milla synnytti kolme pientä 26. kuluvaa kuuta. Kaksi punaista poikapuolta ja yhden kaunisnaamaisen tyttöpennun.

Kuvia pennuista joskus myöhemmin enemmän, kunhan saavat silmänsä auki.

 

Taitaa olla kaksi muutakin narttua pieniin päin, eli joulu menee täällä pienten killien kanssa.

Karvisen karvat

On se niin vaikeaa helteellä. Varsinkin jos on paksu turkki.

Olli ja Pipsa kasvavat

Olli ja Pipsa lähestyvät luovutusikää. Ehkä viikonlopuksi laitetaan ilmoitus nettiin. Pennut ovat kasvaneet Mairen hyvässä huollossa, eli emä Maire huolehtii tosi hyvin ja kun pentuja on vain kaksi ne saavat maitoa runsaasti.

Usein ne köllöttelevä tuolla vierasängyllä aivan pullukoina, kun ovat imeneet itsensä uhka täyteen Mairen mammua.

Pipsa on todella ärhäkän oloinen leikkiessään. Äsken katselin sen leikkiä eikä sitä voi nauramatta katsella. Sellaisia tiikerinloikkia ottaa ja leikkii hyvin itsekseen, mutta myös Ollin kanssa yhdessä.

Liian hämärää maalaamiseen

Hiukan lyhyeksi jää maalaamiset näin sydäntalvella. Kesällä ei ennätä niin on kai sitten pakko maalata hämyssä talvisin.

Hallahillan ja Millan taulu on menossa anopille joululahjaksi. Huomenissa pitää ennättää kehystämöön, jotta kaikki on sitten reilassa kun pukki tulee.

Aiheesta ulos, eli tein eli panin myös olutta tässä ja annoin nimeksi MIllan öl.

Millalla oli jo ennestään siideriä omissa nimissään, eli omenasiideri joka oli maustettu hieman vanilijalla sai nimekseen Millavanilja.

Kissa nukkuu sikeästi?

Kissat nukkuvat mielellään. Sanotaan että koirat nukkuvat vain koiran unta, mutta kissan uni on varmaan asteen verran sikeämpää. Kun kissaa silittää yllättäen niiden nukkuessa, sanovat vain yleensä kur ja aloittavat kehrätä.

Milla nukkui tuossa minun pedilläni niin sikeästi, että ei välittänyt vaikka otin useammankin kuvan. Hallahilla nukkui siinä aivan vieressä ja heräsi heti, joten en saanut siitä nukkuvaa kuvaa. Tarkoitus oli ottaakin yhteiskuva heti ensimmäiseksi, mutta kun Hallahilla heräsi ennen räpsähdystä ei siitä tullut oivaa kuvaa.

Esittelyssä Hallahilla

Hallahilla ensimmäinen, eli Maire-kissan ensimmäinen nahkaselkäinen teos. Kissanpennut ovat jo yli kaksi kuukautta vanhoja ja verhot saavat jo kovaa kyytiä.

Tänään on esittelyssä Hallahilla, joka on pennuista pienin, koska on ainoa tyttö. Hallahilla on myös tyypillinen kissatyttö, eli rauhallisesti ottaa velipoikien hyökkäykset vastaan eikä anna yhtään periksi, kuten kunnon feministin kuuluukin. 

 

Voi että ne ovat rumia

Kymmenen päivää ja silmät aukeavat. Ihmisillä ei kaikilla aukea silmät koskaan.

Mutta kissanpennut ovat niin suloisia;)

Ja kova kasvuvauhti niillä on. Ensimmäiset kaksi vuorokautta euivät tee muuta kuin syövät, ihmekös se sitten on, että kasvavat "silmissä"!

 

Kohta alkaa se leikkivaihe taitaa osua uudeksi vuodeksi, silloin ilotulituskin jää toiseksi, kun kolme reipasta kissan alkua laittaa verhota ja matot sykkyrälle.

 

Julkaise syötteitä