Työmiehen päiväkirja Asiaa siitä mistä ei pitäisi puhua ääneen

Kaikki blogit puheenaiheesta Pohjois-Korea

Mies joka tapasi Kim Jong Unin

Ylen Mika Mäkeläinen on ulkomaantoimittajien aatelia. Hänen uusi kirjansa Pohjois-Koreasta (Kimlandia, Atena 2019) on vakuuttava näyttö miehen kyvyistä. Kimlandia on pätevästi kirjoitettu tietokirja oudosta ja salamyhkäisestä maasta, jota Mäkeläinen kuvaa maailman suurimmaksi avovankilaksi.

Perjantai pilalle 4 - Tukea P-Korean ohjustuotannolle

Kävin ostamassa rantasandaalit EU-alueelta. Ostaessani huomaisin valmistusmaan olevan P-Korea, mutta ostin silti. Yritin pettää itseäni ajatuksella, että täytyyhän niidenkin saada rahaa ruokaan, vaikka olinkin melko varma, että rahoitukseni suuntautui P-Korean ohjustuotannon tukemiseen. Toisaalta, niitähän on koelaukauskia päätynyt siellä omiin kaupunkeihin, että ehkäpä tästä on sittenkin hyötyä pienelle ihmiselle jossain kaukana?

Pjongjang - kahdeksan päivää ilman Coca-Colaa

 

Loma Pohjois-Koreassa: Kahdeksan päivää oman tyttären kanssa maailman kummallisimman diktatuurin rajojen sisäpuolella oli huima sosiaalinen kokeilu ilman puhelinta, internetiä, Facebookia tai normaaleja ihmiskontakteja. Ennen kaikkea se oli keski-ikäisen isän ja 19-vuotiaan tyttären yhteinen matka jossa veri punnittiin.

 

Jääkiekkoliitto

Viikon kuluttua Suomen Jääkiekkoliitossa havisee historian lehdet. Kalervo Kummolalla on ensimmäistä kertaa puheenjohtajavaalissa vastaehdokas. Avautuuko Pohjois-Korea vihdoinkin?

 

http://bit.ly/ihmeita

Julkaise syötteitä