Työmiehen päiväkirja Asiaa siitä mistä ei pitäisi puhua ääneen

Kaikki blogit puheenaiheesta Leijonat

Tyhjänpäiväisyyttä vai todellisuuspakoa?

Suomen voittaessa kolmannen jääkiekon maailmanmestaruutensa, näkyy että asia on tärkeä Suomen kansalaisille. Venäjä-voitto oli jo iso saavutus: varmisti mitalin. Kultajuhlista sain tiedon laskeuduttaessa Lissaboniin ja hotellissa fiilistelin pelitallennetta ja suihkulähdejuhlintaa. Se oli kuin mieluisan joululahjan olisi saanut.

MM-floppi - mielipide

Leijonat välttivät mitalin jääkiekon arvokisoista nyt neljättä kertaa putkeen. 26 ottelua, joista puolet voittoja. Niistä 10 tuli "kakkostason" maista ja kolme huippumaista, joita vastaan pelattiin 12 kertaa.

 

Kultaa kohti!

Hopea on varmistettu. En olisi uskonut, että Suomi voittaisi venäläiset Venäjällä (3-1).

Uskomatonta on sekin, että katsoin matsin jännittäen yhtä paljon kuin moni muu. En ikinä katso jääkiekkoa, myönnän.

Kiitos leijonille mahtavasta pelistä ja erityisesti maalivahdille Mikko Koskiselle! Hyvä Suomi!

 

Vuokatti 2015

Keskustelimme tälä viikolla tulevan tapahtuman markkinoinnista ja tiedottamisesta.

Mm-kisojen välieräennakko

Jääkiekon mm-kisoissa on enää kaksi varsinaista pelipäivää jäljellä. Lauantaina 24.5 pelataan välieräottelut Minsk-areenalla, ja sunnuntaina ohjelmassa on pronssiottelu sekä finaalipeli. Jäljellä on enää neljä joukkuetta, joista yksi on Suomen leijonatiimi. Seuraavassa ennakoidaan sitä, miten otteluissa tulee mahdollisesti käymään.

 

14.45

 

Venäjä - Ruotsi


Pysähtyykö suuri ja mahtava punakone?

 

MM-joukkueet tutuksi: Suomi ja Kanada

Tähän artikkeliin päivitetään eri joukkueiden esittelyt ja arvioidut heikkoudet/vahvuudet. Lista täydentyy sitä mukaan kuin arvioita ehditään tehdä.

 

Suomi

Erkan pelillä pitkälle?

 

Suomelta maalirikas avaus olympialaisissa

Leijonat avasivat viimeinkin pelinsä olympialaisissa kohtaamalla Itävallan torstain aamuottelussa. Pelistä tuli oikea maali-iloittelu, jonka Suomi voitti lopulta 8-4. Suomen peli antoi paljon positiivista, mutta myös mietittävää jäi.

 

Suomen hyökkäyspeli oli positiivinen yllätys. Joukkueelta löytyi hyvin juonikkuutta ja koko rintama onnistui luomaan peliä Itävallan päädyssä. Toki tasoero on selvä, mutta Suomi ei sukeltanut kuten yleensä on tehnyt avauspeleissään, joten tässä mielessä alku oli positiivinen.

 

Julkaise syötteitä