Työmiehen päiväkirja Asiaa siitä mistä ei pitäisi puhua ääneen

Kaikki blogit puheenaiheesta Koti

Remontti

Pakon edessä ihminen tekee melkein mitä vain – vaikka remontin. Olin siirtänyt ryhtymistä, hyväksynyt hilseilevän laipion, palkeenkielet tapeteissa, patterin yläpuolelta tummuvan seinän ja kellastuneet ikkunanpokat. Oli ryhdyttävä toimeen. Kun huone on tyhjennetty, työ on pakko viedä päätökseen. Pieneltä näyttänyt remontti kasvaa edetessään, lopulta siitä tulee joksikin aikaa osa elämää ja aikanaan asunnosta kuin uusi.

Kun vesi on vähissä

Syksy oli kotiseudullani lämmin ja kuiva eli sateeton. Monien ihmetykseksi varmoina pidetyistä porakaivoistakin alkoi vesi loppua. Myös minun kaivoni tyhjeni ja se on vaikuttanut arkeen varsin merkittävästi. Syksyn kääntyminen alkutalveksi ei tuonut varsinaista helpotusta: sateet tulivat, mutta lumena, sateinen marraskuukaan ei kaivoja täyttänyt.

Rakastan kissojani

Olen kyllä kirjoittanut kissoistani aiemminkin. Kaikki alkoi siitä, kun löysin silloisen kaverini kanssa 5 kissanpentua erään talon raunioista.  Syötettiin niitä aamu- ja iltapäivisin. Sitten emo hylkäsi ne. Pakkohan oli ottaa ne kotiin.
Neljä heistä on nyt kissojen taivaassa. Joku idiootti myrkytti neljä heistä.
Sitten naapuri pyysi, että katsoisimme hieman hänen kissanpentujensa perään. Ja naapuri, 84 v. kuoli, joten  taas muonavahvuus  oli kolme kisua.

Julkaise syötteitä